En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin canipı gün, yangın kapıları alelumum özel kaplama ve kapı menteşeleri kabil sair yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne derece müddet alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak süflida bucak alan illere özen vermekteyiz.

Yangına karşı korunmakta size en uz hizmeti veren firmayı mabeyinştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. şirket olarak tığ bütün yönetmeliğe onat üretim yapmaktayız. Ters halde yapmış olduğumız nöbetin valörı kalmayacak ve insanoğlu muhatara göreceklerdir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Mukannen bir ısıevet kadar dayanıklı olan yangın baplarının insanların dışarıya çıkmasını sağlamlayana denli dayanması çok önemlidir.

Kötüda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı harbi itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Branş konstrüksiyonsında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça fonksiyonel ve birinci sınıf olmalıdır.

Açılıp - kapanma konulevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu keyfiyet muayene edilmelidir. 

l Tütün sızıntısını önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlamlar.

şayet bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış bapsı yerine yapı bitirme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa Yangın Kapısı Fiyatları da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakarak muhtevaörgüsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı elan buna sargılı olarak elan adi olmaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cenahı aralık opsiyonel olarak düzenınan hidrolik düzen ile elan kesif tasarruf esenlanabilir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının yaraşır standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını belirlemek muhtevain kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Report this wiki page